Theater de Leest – Waalwijk

Luc en Raymond, beiden werkzaam bij theater De Leest, legden bij Podiumtechniek.nl de vraag neer om een nieuwe dimmer-installatie te bedenken om de oude dimmer-installatie te vervangen. Na het uitbrengen van de eerste offerte was het meteen raak.

Er is voor een 19-inch systeem gekozen, waarbij de de dimmers in sledes zijn gemonteerd. Dit heeft als groot voordeel dat de dimmers ge(de)monteerd kunnen worden zonder een kabeltje los te schroeven, een eventuele storing kan dus binnen enkele minuten opgelost worden. De geplaatste dimmers zijn van SRS Light. De DDP1213 voor de 3KW kringen en de DDP6025 voor de 5KW kringen hebben alle een risetime van 400uS en zijn voorzien van 30mA aardlekschakelaars, verdeeld over twee 19-inch racken. De stroomverdeling voor de dimmers wordt geregeld door 2x 400A stroomverdelers(PDU) die op maat gemaakt zijn door SRS.

Het geheel is gemonteerd en aangesloten door Maurice van installatiebedrijf VTI uit Waalwijk, in samenwerking met de technici van theater De Leest. Gezamenlijk hebben zij geweldig werk geleverd.

De technici van theater De Leest kunnen de komende jaren vooruit met deze nieuwe, overzichtelijke en storingsvrije dimmer-installatie!

Geleverde dimmer-installatie: