Paul van Schaik (links) en BoB Ages (rechts) krijgen de CUE2018 publieksprijs uitgereikt door Eric Mattijsen, bestuurslid van de Stichting Vakbeurs Theatertechniek.

Bezoekers CUE2018 kiezen voor RF-toolbox

Waar de vakjury van de CUE/VPT-Innovatieprijs voor een van de andere genomineerden koos, wisten de bezoekers van CUE2018 het unieke en innovatieve concept van RF-toolbox op waarde te schatten. De meeste stemmen van het publiek, bestaand uit vakbroeders en -zusters uit de theatertechniek en de evenementenbranche, gingen naar RF-toolbox. Deze add-on op bestaande systemen betekent een aanzienlijke stap vooruit in het onder controle krijgen van de vaak instabiele ontvangst van draadloze microfoonsystemen.

Doeltreffend

Natuurlijk willen we iedereen die op RF-toolbox heeft gestemd bedanken, maar tegelijkertijd is het goed Paul van Schaik – bedenker en ontwikkelaar van het systeem – voor het voetlicht te brengen. Waar bestaande systemen tekortschieten bedacht hij een buitengewoon doeltreffende en gemakkelijke te gebruiken oplossing, die ongetwijfeld navolging gaat krijgen.

Meer informatie: https://podiumtechniek.nl/product-brands/rf-toolbox/