Inloggen of registeren

Om optimaal gebruik te maken van onze webshop en onder andere offertes aan te kunnen vragen dient u een account te hebben.
  • Lorem ipsum
17 September 2024

Peitsman breidt uit met Sparx 9

Sparx 9 - dymanisch met de WOW factor!

Peitsman heeft onlangs de nieuwste Sparx 9 washbeams van JB-Lighting aangeschaft als toevoeging op hun verhuuraanbod. Deze compacte en veelzijdige RGBW-armaturen staan bekend om hun krachtige lichtopbrengst, hoge snelheid en indrukwekkende zoommogelijkheden. Dit maakt ze ideaal voor uiteenlopende toepassingen in de evenementenbranche.

Veelzijdige technologie

De Sparx 9 combineert krachtige RGBW OSRAM-leds met een zoombereik van 2.3° – 55° in 0.5 seconden en een extreem snelle pan en tilt beweging, waardoor hij inzetbaar is voor zowel kleine als grootschalige evenementen. Daarnaast is ook dit Sparx-armatuur onder meer voorzien van single pixel control, Sparkle Channel, Layer-functie, elektronische stroboscoop en perfecte dim-eigenschappen. Dankzij de compacte, robuuste behuizing is de Sparx 9 makkelijk te transporteren en te installeren, wat hem een waardevolle aanvulling op het verhuuraanbod maakt.